|

Ginger Ale – uvareno

Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 .

Recept:

Slad:

10,5 Plzensky

1,5 Kg Melanoidni

Chmel: 

  • 164g Columbus (14,9%) USA
  • 100g Galena (12,2%) US
  • 38°C 10 minut.
  • 67°C – 80 minut.
  • nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut.

Vyslazování: 

  • 30l

Chmel:

  • 60 minut 40g Galena.
  • 15 minut před koncem 47 Willmate (4,5%). + pridat nastrouhany zazvor 700 g.
  • Celkove 62l mladiny. (50l hrnec)

IBU: 30.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *