Black IPA – Stočeno 1/43
Horkost: 185 IBU.
Alkohol: 5,25%, 17 °P.
Barva: 54 EBC.
Slad: plzeňský slad 8, Karamelový 1, Barvici 0,4.
Chmel: 100gJarrylo, Amarillo.
Kvasnice: US-05.
Varit podle upravene excelovske tabulky asi nebyl dobry napad. Vyslazovaci vody bylo docela dost. Anebo jsem mel maly plamen a tim i maly vypar. Vyvaroval jsem docela dlouho. IBU: 74. Barva piva: 7,5. Recept: Plzen 7 Kg. Sladek 5,81% 145g 180m Cascade 5,9% 20g 0m Vystirka 27l, vyslazovani 22 (podle vypoctu, moc mi to pak…
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
IBU: 58. Barva piva: 43. Recept: 52° – 15min, 64° – 90min, 78° – 15min, Chmel Galena 50g 60min, DH Kazbek 100g 3 dny. Kazbek je vyborny chmel na DH. 20l vystirka, vyslazovani 10l. Sladina 25l, mladina 21l. 19,5L hotoveho piva. Hustota mladiny 1060 stocit pri 1020. Kvasnice M31 recyklad. Slad: 65% Barvici 0,13 3,50…
Hustota se uz 2 dny nezmenila, tak je cas stocit. 1030 Horkost: 43,5 IBU. Alkohol: 4,99%, 16,6 °P. Barva: EBC. Slad: Plzeňský slad 3,2Kg , Cokoladovy , PaleAle 2,8Kg. Chmel: 60g Galena, 30g Amarillo. Kvasnice: M15 Empire Ale Mangrove Jack’s.
Hustota se uz dva dny nezmenila, tak si myslim ze uz mam asi dokvaseno. Jestli ne tak snad to dojde nez pivo pujde do lednice. Dnes jsem sehnal dalsi sklenky od Bernarda. Opet v Albertu v Pustkovci. Mel jsem v planu, ze pro ne zajdu v nedeli, ale zase neumeli prodat prazdne lahve. Mam 27…
Co se nevejde do lahve, to se vypije:). Po tydnu od stoceni. Horkost: 115 IBU. Alkohol: 5,91%, 13,8 °P. Barva: 15 EBC. DH: 70g Cascade, 65g Citra 😀 . Slad: Plzeňský slad 4,5, Melanoidni 3, Mnichov 1. Chmel: 100g Rakkau +100 Sladek, Columbus, 100g Citra, 100g Cascade. Kvasnice: US-05.
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.