|

Cokoladove – uvareno

Pokus o cokoladove 15° pivo.

Recept:

Slad:

  • 2.8 Kg Pale Ale
  • 1 Kg Cokoladova psenice
  • 3.2 Kg Plzensky

Chmel:

  • 60minut 12.2% 60g Galena
  • 5minut 6.8% 30g Amarillo
  • 52°C – 20 minut.
  • 62°C – 30 minut.
  • 72°C – 5 minut.
  • nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 10 minut.
  • (Vystirka do 38° 10minut 15l, vyslazovani 80° 15l)

Chtel jsem uvarit 25l 15°. Nakonec z toho je 16.6°. IBU 47,5.

Priste budu muset dat mene cokoladoveho sladu.

11:50-18

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *