Podobné příspěvky
9,99 – stoceno 10/36
Horkost: 26,8 IBU. Alkohol: 3,94%, 9,9 °P. Barva: 13,5 EBC. (20l) Slad: Plzensky 3,04 51,68 Karapils 0,46 12,88 Carared 0,50 14,00 Psenicny 0,20 4,60 Chmel: Columbus 14,9% 7,00 6,23 Summit 16,9% 10,00 8,90 Amarillo 17,00 27,37 Cascade 6,7% 40,00 42,40 Kvasnice: Recyklad kvasnic US-05 2
Double IPA stoceno 41/20
IBU: 205. Barva piva: 13,29. Recept: Pocitano pro 25l mladiny 17°. Plzen 2160g, Paleale 5500g, Melanodini 500g. Columbus 16% 140g 90min. Vystirka 26l, vyslazovani 10 Hustota mladiny 1070. Kvasnice MANGROVE JACK´S BELGIAN TRIPEL M31 kvaseno pri 19°C – kvaseni 2 dny (1020) 1 den CC a pretoceni do jine nadoby pridat 200g Cascade CZ +…
Vanocni special 16 – uvareno
Pomalu se blizi Vanoce a aby se pivo nasytilo-ulezelo tak jsem udelal prvni test uz v zari. Puvodne jsem chtel, ze pivo bude jenom testovaci, abych mohl jeste chut upravit nebo doladit recept. Ale velke kyvety budou az kolem Vanoc :(. Doufam, ze nebude malo horke a vynikne chut skorice a badyanu. Vcera jsme byli…
Horka_21 1/2019
Visne dosly:(, tak je jenom horka 21:). Jednou rocne, bych chtel varit pivo, ktere je nad 20-2* :P:). Vystirka: 25l Vyslazovani: 5l Stupnovitost mladina: 1090 (1010 konecna. Barva: 16,97 Ibu: 99,98. LItru hotoveho piva: 12l. (mladina 15l) Kvaseno: WLP004 IRISH ALE 20*C, Kvasnice stav: 1x. Chmel: Summit 14,7% 62g 70minut. DH: ne. 52*-15 min 63*-70…
Polotmava IPA – uvareno
Dalsi pokus o uvareni cerveneho-nacervenaleho piva. Pouzil jsem uz nemecky slad Carared od Weyermann®. Doufam, ze se barva trosku jeste zlepsi. Pri vyslazovani byla sladina docela cervena. Zacal jsem varit pozdeji nez obvykle (az v sest:(). Zakvasil jsem az po 23 hodine. Uz byt o fakt chtelo chladic:). Chladil jsem dve hodky v hrnci venku,…
Cokoladove – uvareno
Pokus o cokoladove 15° pivo. Recept: Slad: 2.8 Kg Pale Ale 1 Kg Cokoladova psenice 3.2 Kg Plzensky Chmel: 60minut 12.2% 60g Galena 5minut 6.8% 30g Amarillo 52°C – 20 minut. 62°C – 30 minut. 72°C – 5 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 10 minut. (Vystirka do 38° 10minut 15l, vyslazovani 80° 15l)…