Pivni info
Na webu pivniho infa, se uz zobrazuje barva piva:).
Na webu pivniho infa, se uz zobrazuje barva piva:).
Lednicka by mela mit lcd dislpej, kde by se mela zjevovat teplota, ale nejak ho nema. Asi mam jiny model. Kabel v lednicce neni. Rozsah teplot je od 1 do 9 stupnu. Ale tocenim kolecna se teplota nikdy nezmenila. Asi bude uz spatny termostat, a proto se lednice zbavili. Na potreti se mi podarilo uz…
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 . Recept: Slad: 10,5 Plzensky 1,5 Kg Melanoidni Chmel: 164g Columbus (14,9%) USA 100g Galena (12,2%) US 38°C 10 minut. 67°C – 80 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut. Vyslazování: 30l Chmel: 60 minut 40g Galena. 15 minut před koncem…
Hustota v utery. Konecne stoceno i do PET lahvi. 🙂 (do vlaku). Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6.56%%, 14.74 °P. Barva: 12 EBC. Slad: Plzeňský slad 10,5Kg , Melanodini 1,5Kg . Chmel: 40g Galena, 47g Willmete. Kvasnice: SAFBREW WB-06.
Horkost: 44,8 IBU. Alkohol: 6,3 %, 14,27 °P. Barva: 13 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.64 44.88 mnichov 3.00 75.00 Chmel: Columbus 14,9% 23.00 20.47 Summit 16,9% 30.00 26.70 Harmonie 7,28% 15.00 7.20 Kvasnice: US-05 pouzite 4x. 38°C – 10 min 68°C – 90 min 78°C – 10 min
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.