14_Enigma
Uvareno litru: 20 l.
Chmel: Enigma AUS 250g.
Datum stoceni: 2018-11-27
Fajne letni svezi pivo. Priste budu muset schladit pres chladic (jeste ho nemam), aby se se limetka-citron nerozmocila. Pivo je trosku kalnejsi. Chtel jsem uvarit 12,5°P, ale kdyz uz varim:)… A nejak to nevyslo a bylo vice vyslazovaci vody nez melo byt:-D. Recept: Slad: 5Kg Plzensky 10 oloupanych limetek a 1 citron (15 minut pred…
Vystirka: 22l. Vyslazovani: 14,5l. Stupnovitost mladina: 1060 (1020 stoceno). Barva: 81,74. Ibu: . LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 4x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 62g 80 min + 450g zazvor 15minut (mohlo byt klidne i 30minut).DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Barvici…
Uz jsem konecnce zjistil, jak udelat Red Ale (Od Honzy z Pivarky). Zkousel jsem i pridat vyvar z kila repy rovnou do chmelovaru, ale to nemelo zadny efekt. Druhy den jsem se docetl, ze teplota nici krasne cervenou barvu repy. To uz bylo ale pozde. V Pivarce bylo napsane, ze se ma repa nastrouhat a…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost maldina: 1054 (1024 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (5-7*C). Kvasnice stav: 5x, kvaseno 8 dnu, CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 35g 70 min. Slad: Karamel1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* – 20 min. 52* – 20 min. R1:62* –…
Uvareno litru: 21 l. Chmel: Cluster 7,3% USA 100g Datum stoceni: 2018-10-23
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 15,3l. Stupnovitost mladina: 1046 (1020 stoceno). Barva: 8,54. Ibu: 35,38. LItru hotoveho piva: 37 piv. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (7-10*C), Kvasnice stav: 2x. Chmel: ZPC 3,78% 82g 90 min. DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Carared 300g Plzen 4700g 52* 15 min R1 – 62* 20 min R1 – 72*…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.