English ALE
Uvareno litru: 21 l.
Chmel: Cluster 7,3% USA 100g
Datum stoceni: 2018-10-23
Vystirka: 24l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost mladina: 1038 (1010 stoceno). Barva: 7,36. Ibu: 30. LItru hotoveho piva: 44 piv (0,5 kvasnice). Kvaseno: WLP004 (19-21*C), Kvasnice stav: 3x. Chmel: Summit 14,7% 25g 60 min. DH: Motueka 100g 3 dny. CC 2 dny po chmelu, CC 1 den po kvasnicich. Slad: Plzen 5600g 52* 15 min 63* 90…
Vystirka: 22l. Vyslazovani: 14,5l. Stupnovitost mladina: 1060 (1020 stoceno). Barva: 81,74. Ibu: . LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 4x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 62g 80 min + 450g zazvor 15minut (mohlo byt klidne i 30minut).DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Barvici…
Vystirka: 23l. (mohlo byt max 20l) Vyslazovani: 15l. Stupnovitost mladina: 1046 (1010 stoceno). Barva: 6,71. Ibu: 53.85. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 5x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich Chmel: Summit 14,7% 35g 80 min DH: Ibisek 180g 2 dny. CC 2 dny Slad: Carared 1000…
Pokus o cokoladove 15° pivo. Recept: Slad: 2.8 Kg Pale Ale 1 Kg Cokoladova psenice 3.2 Kg Plzensky Chmel: 60minut 12.2% 60g Galena 5minut 6.8% 30g Amarillo 52°C – 20 minut. 62°C – 30 minut. 72°C – 5 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 10 minut. (Vystirka do 38° 10minut 15l, vyslazovani 80° 15l)…
Uz nekolik mesicu jsem neuvaril pivo, ktere je hodne horke, a ktere mi bude konecne chutnat:). 200 IBU by mohlo stacit:). A kdyz dosel ten Columbus, tak proc ne:). Posledni pivo varene v roce 2017 bude hodne horke, hodne nachmelene (nikdy jsem nepouzil dva baliky chmele:)) a zkusim i trisky co mi lezi v lednicce…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 18,5 l. Stupnovitost maldina: 1050 (1020 stoceno ??). Barva: 8,36. Ibu: 48,68. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL802 Budvar (9-13 *C, Kvasnice stav: 3x, kvaseno 3 dny. CC 1 den kvasnice. Chmel: ZPC 3,78% 117g 90 min. Slad: Psenice 3 Kg. Plzen 3 Kg. Carared1000 100g. 52* 15 min. R1:62* –…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.