Magneticka michacka na kvasnice
Magneticka michacka z Aliexpressu.
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 15,3l. Stupnovitost mladina: 1046 (1020 stoceno). Barva: 8,54. Ibu: 35,38. LItru hotoveho piva: 37 piv. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (7-10*C), Kvasnice stav: 2x. Chmel: ZPC 3,78% 82g 90 min. DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Carared 300g Plzen 4700g 52* 15 min R1 – 62* 20 min R1 – 72*…
Vystirka: 24 l. Stupnovitost maldina: 1060 (1020 stoceno). Vyslazovani: 7 l. Barva: 13,77. Ibu: 62,64. LItru hotoveho piva: 16 l. Kvaseno: WL004 (21*C), Kvasnice stav: 6x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny po DH, 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 56g 60 min. DH: Comet 150 g 2 dny. Slad: Pale 4 Kg.. Plzen…
Vystirka: 22 l. Vyslazovani: 16 l. Stupnovitost maldina: 1054 (1020 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WLP802 Budvar (9-12 *C), Kvasnice stav: 4x, kvaseno 2 dny. CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 30g 70 min. Slad: Carared1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* 20 min. 52* – 25…
Mesic a pul jsem neuvaril ani litr piva. A lednicka se pomalu, ale jiste vyprazdnuje:(. Prazdnych lahvi je uz vice nez 60 kusu a nez pivo dozraje, bude konec srpna nebo pulka zari. Suroviny pro vyrobu mam. Pred 14 dny jsem byl ve sladovne v Zahlinicich pro plzen a chmele mam jeste od unora velkou…
Pomalu se blizi Vanoce a aby se pivo nasytilo-ulezelo tak jsem udelal prvni test uz v zari. Puvodne jsem chtel, ze pivo bude jenom testovaci, abych mohl jeste chut upravit nebo doladit recept. Ale velke kyvety budou az kolem Vanoc :(. Doufam, ze nebude malo horke a vynikne chut skorice a badyanu. Vcera jsme byli…
Uz nekolik mesicu jsem neuvaril pivo, ktere je hodne horke, a ktere mi bude konecne chutnat:). 200 IBU by mohlo stacit:). A kdyz dosel ten Columbus, tak proc ne:). Posledni pivo varene v roce 2017 bude hodne horke, hodne nachmelene (nikdy jsem nepouzil dva baliky chmele:)) a zkusim i trisky co mi lezi v lednicce…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.