Magneticka michacka na kvasnice
Magneticka michacka z Aliexpressu.
Pokus o cokoladove 15° pivo. Recept: Slad: 2.8 Kg Pale Ale 1 Kg Cokoladova psenice 3.2 Kg Plzensky Chmel: 60minut 12.2% 60g Galena 5minut 6.8% 30g Amarillo 52°C – 20 minut. 62°C – 30 minut. 72°C – 5 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 10 minut. (Vystirka do 38° 10minut 15l, vyslazovani 80° 15l)…
Vystirka: 22 l. Vyslazovani: 16 l. Stupnovitost maldina: 1054 (1020 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WLP802 Budvar (9-12 *C), Kvasnice stav: 4x, kvaseno 2 dny. CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 30g 70 min. Slad: Carared1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* 20 min. 52* – 25…
Minimalne 2x jsem chtel uvarit 19° pivo, ale pokazde jsem pridal pri vyslazovani vice vody nez melo byt. A mladina mela mensi hustotu, nez jsem spocital. Prisel jsem i na chybu v tabulce podle, ktere pocitam mnozstvi sladu. Extrahovatelnost sladu byla na 75% a v domacich podminkach urcite k takovemu cislu ani z daleka nepriblizim….
Vystirka: 23l. (mohlo byt max 20l) Vyslazovani: 15l. Stupnovitost mladina: 1046 (1010 stoceno). Barva: 6,71. Ibu: 53.85. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 5x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich Chmel: Summit 14,7% 35g 80 min DH: Ibisek 180g 2 dny. CC 2 dny Slad: Carared 1000…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 15,3l. Stupnovitost mladina: 1046 (1020 stoceno). Barva: 8,54. Ibu: 35,38. LItru hotoveho piva: 37 piv. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (7-10*C), Kvasnice stav: 2x. Chmel: ZPC 3,78% 82g 90 min. DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Carared 300g Plzen 4700g 52* 15 min R1 – 62* 20 min R1 – 72*…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 18,5 l. Stupnovitost maldina: 1050 (1020 stoceno ??). Barva: 8,36. Ibu: 48,68. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL802 Budvar (9-13 *C, Kvasnice stav: 3x, kvaseno 3 dny. CC 1 den kvasnice. Chmel: ZPC 3,78% 117g 90 min. Slad: Psenice 3 Kg. Plzen 3 Kg. Carared1000 100g. 52* 15 min. R1:62* –…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.