Black IPA – Stočeno 1/43
Horkost: 185 IBU.
Alkohol: 5,25%, 17 °P.
Barva: 54 EBC.
Slad: plzeňský slad 8, Karamelový 1, Barvici 0,4.
Chmel: 100gJarrylo, Amarillo.
Kvasnice: US-05.
Pri stoceni jsem nalil do piva mladinu, a 3 lzice hroznoveho cukru, a jedna sklena po tydnu bouchla (:no:) . Nasyceni piva uz bude dobre, pivo peni az moc a jsou z nich jeste bomby 🙂 . Horkost: 150 IBU. Alkohol: 5.25%, 12,39 °P. Barva: 15 EBC. DH: 100g Bramling Cross – 50g do kazde…
Hustota se uz dva dny nezmenila, tak si myslim ze uz mam asi dokvaseno. Jestli ne tak snad to dojde nez pivo pujde do lednice. Dnes jsem sehnal dalsi sklenky od Bernarda. Opet v Albertu v Pustkovci. Mel jsem v planu, ze pro ne zajdu v nedeli, ale zase neumeli prodat prazdne lahve. Mam 27…
Hustota se uz 2 dny nezmenila, tak je cas stocit. 1030 Horkost: 43,5 IBU. Alkohol: 4,99%, 16,6 °P. Barva: EBC. Slad: Plzeňský slad 3,2Kg , Cokoladovy , PaleAle 2,8Kg. Chmel: 60g Galena, 30g Amarillo. Kvasnice: M15 Empire Ale Mangrove Jack’s.
Visne (mrazene z Alberta) jsem 25minut povaril a pak pres sitko precedil jenom vodu, ktera sla do nadoby. Kdyz je malo piva tak je barva fajn:). Takovou barvu, bych si dokazal predstavit i u red ale:-D. Uvidime jak bude chutnat. Snad se moc neprojevi trpkost v chuti. Mam 24 novych lahvi:). Recept: 4 Kg mrazenych…
Horkost: 44,8 IBU. Alkohol: 6,3 %, 14,27 °P. Barva: 13 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.64 44.88 mnichov 3.00 75.00 Chmel: Columbus 14,9% 23.00 20.47 Summit 16,9% 30.00 26.70 Harmonie 7,28% 15.00 7.20 Kvasnice: US-05 pouzite 4x. 38°C – 10 min 68°C – 90 min 78°C – 10 min
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.