Red Ginger Ale 14 – stoceno 14/39
Horkost: 32 IBU.
Alkohol: 6,3%, 14,27 °P.
Barva: 7,4 EBC. (25l) pred zabarvenim repou
Slad:
Plzensky | 5.65 | 96.05 |
Chmel:
Summit 16,9% | 21.00 | 18.69 |
Kvasnice:
Recyklace kvasnic | 6x |
Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 . Recept: Slad: 10,5 Plzensky 1,5 Kg Melanoidni Chmel: 164g Columbus (14,9%) USA 100g Galena (12,2%) US 38°C 10 minut. 67°C – 80 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut. Vyslazování: 30l Chmel: 60 minut 40g Galena. 15 minut před koncem…
Prvni test michadla Brauhardware pro 50l hrnec.
Dalsi pokus o uvareni cerveneho-nacervenaleho piva. Pouzil jsem uz nemecky slad Carared od Weyermann®. Doufam, ze se barva trosku jeste zlepsi. Pri vyslazovani byla sladina docela cervena. Zacal jsem varit pozdeji nez obvykle (az v sest:(). Zakvasil jsem az po 23 hodine. Uz byt o fakt chtelo chladic:). Chladil jsem dve hodky v hrnci venku,…
IBU: 205. Barva piva: 13,29. Recept: Pocitano pro 25l mladiny 17°. Plzen 2160g, Paleale 5500g, Melanodini 500g. Columbus 16% 140g 90min. Vystirka 26l, vyslazovani 10 Hustota mladiny 1070. Kvasnice MANGROVE JACK´S BELGIAN TRIPEL M31 kvaseno pri 19°C – kvaseni 2 dny (1020) 1 den CC a pretoceni do jine nadoby pridat 200g Cascade CZ +…
Co se nevejde do lahve, to se vypije:). Po tydnu od stoceni. Horkost: 115 IBU. Alkohol: 5,91%, 13,8 °P. Barva: 15 EBC. DH: 70g Cascade, 65g Citra 😀 . Slad: Plzeňský slad 4,5, Melanoidni 3, Mnichov 1. Chmel: 100g Rakkau +100 Sladek, Columbus, 100g Citra, 100g Cascade. Kvasnice: US-05.
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.