Red Ginger Ale 14 – stoceno 14/39
Horkost: 32 IBU.
Alkohol: 6,3%, 14,27 °P.
Barva: 7,4 EBC. (25l) pred zabarvenim repou
Slad:
| Plzensky | 5.65 | 96.05 | 
Chmel:
| Summit 16,9% | 21.00 | 18.69 | 
Kvasnice:
| Recyklace kvasnic | 6x | 
Hustota v utery. Konecne stoceno i do PET lahvi. 🙂 (do vlaku). Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6.56%%, 14.74 °P. Barva: 12 EBC. Slad: Plzeňský slad 10,5Kg , Melanodini 1,5Kg . Chmel: 40g Galena, 47g Willmete. Kvasnice: SAFBREW WB-06.
Docela dlouho jsem neuvaril pivo, ktere by bylo slabsi nez 13° (dva mesice:)). Konec roku se pomalu blizi a prazdnych lahvi je porad dostatek. A mohl bych uz vyzkouset zase jine kvasnice, treba zase 🙂 M15. Uz se docela tesim na vetsi kyvety, tahat na vetsi akci jenom lahve nebo male kyvety je nic moc….
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
Dalsi ovocne pivo na svete:). V lednicce jsem mel uz asi pul roku schovane maliny. Puvodne jsem chtel v lete udelat malinovou IPU, ale nebyl pres rok cas:-D. Pocitano pro 14* 24l. Slad: Mnichov 6 000g Chmel: Columbus 16% 35g 60minut. Hustota mladiny: 1050. Hustota po kvaseni: 1010. Kvaseno pri 20*C (2dny). Kvasnice: WLP 001….
Pomalu se blizi Vanoce a aby se pivo nasytilo-ulezelo tak jsem udelal prvni test uz v zari. Puvodne jsem chtel, ze pivo bude jenom testovaci, abych mohl jeste chut upravit nebo doladit recept. Ale velke kyvety budou az kolem Vanoc :(. Doufam, ze nebude malo horke a vynikne chut skorice a badyanu. Vcera jsme byli…
Silvestr se pomalu blizi. Mam porad vice nez 100 lahvi od Bernarda a do konce roku, zbyva jenom mesic a 5 dnu. Po tydnu je uz docela pivo pitelne. A mesic na lezeni bude stacit (musi:)). Posledni IPA se dost povedla a tak jsem chtel zkusit uvarit neco mene nachmeleneho (pouzil jsem 80g misto 100g).
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.