Red Ginger Ale 14 – stoceno 14/39
Horkost: 32 IBU.
Alkohol: 6,3%, 14,27 °P.
Barva: 7,4 EBC. (25l) pred zabarvenim repou
Slad:
Plzensky | 5.65 | 96.05 |
Chmel:
Summit 16,9% | 21.00 | 18.69 |
Kvasnice:
Recyklace kvasnic | 6x |
Po silvestru mam vice nez 130 lahvi prazdnych, v lednicce asi 30piva a prazdne 2 male kyvety. Budu mit co delat do brezna. Musel bych varit alespon 4x za mesic, abych stihl do konce unora uvarit, aby piva mohlo lezet alespon 2 mesice. Po tydnu lezeni jde uz pit:-D. Musim trosku upravit web a pridat…
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Lednicka by mela mit lcd dislpej, kde by se mela zjevovat teplota, ale nejak ho nema. Asi mam jiny model. Kabel v lednicce neni. Rozsah teplot je od 1 do 9 stupnu. Ale tocenim kolecna se teplota nikdy nezmenila. Asi bude uz spatny termostat, a proto se lednice zbavili. Na potreti se mi podarilo uz…
Mel jsem chybu v tabulce, podle ktere jsem pocital slad a vodu. Tak jsem celou dobu varil silnejsi piva nez jsem chtel:-D. Daval jsem mene vody na vystirku a vyslazovani. 🙁 Pocital jsem to pro 13 pivo. Ale bylo malo vody tak jsem uvaril 16,6 (1068). IBU: 40. Barva piva: 7,5. Recept: 4800g PaleAle 1160g…
IBU: 205. Barva piva: 13,29. Recept: Pocitano pro 25l mladiny 17°. Plzen 2160g, Paleale 5500g, Melanodini 500g. Columbus 16% 140g 90min. Vystirka 26l, vyslazovani 10 Hustota mladiny 1070. Kvasnice MANGROVE JACK´S BELGIAN TRIPEL M31 kvaseno pri 19°C – kvaseni 2 dny (1020) 1 den CC a pretoceni do jine nadoby pridat 200g Cascade CZ +…
Konečně jsem použil šrotovník 🙂 (:rofl:) . Měl jsem v plánu uvařit RedAle, tak at barva je do ruda. Ať je hořké a voňavé. Ale asi se stala někde chyba:(. Barva je jiná, než jsem chtěl. Měl jsem možná použít jiné slady, ale mám už od října našrotované baličky po 0,5-1Kg. Tak je chci už…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.