Magneticka michacka na kvasnice
Magneticka michacka z Aliexpressu.
Minimalne 2x jsem chtel uvarit 19° pivo, ale pokazde jsem pridal pri vyslazovani vice vody nez melo byt. A mladina mela mensi hustotu, nez jsem spocital. Prisel jsem i na chybu v tabulce podle, ktere pocitam mnozstvi sladu. Extrahovatelnost sladu byla na 75% a v domacich podminkach urcite k takovemu cislu ani z daleka nepriblizim….
Uz nekolik mesicu jsem neuvaril pivo, ktere je hodne horke, a ktere mi bude konecne chutnat:). 200 IBU by mohlo stacit:). A kdyz dosel ten Columbus, tak proc ne:). Posledni pivo varene v roce 2017 bude hodne horke, hodne nachmelene (nikdy jsem nepouzil dva baliky chmele:)) a zkusim i trisky co mi lezi v lednicce…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost maldina: 1054 (1024 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (5-7*C). Kvasnice stav: 5x, kvaseno 8 dnu, CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 35g 70 min. Slad: Karamel1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* – 20 min. 52* – 20 min. R1:62* –…
White labs spodni kvsnice mam v lednicce uz asi pul roku. Pred dvema mesici skoncila zaruka:-D. A proc neuvarit neco spodne. 11 nevysla, doufam ze vyjde priste. Vystirka: 20l. Vyslazovani: 6l Stupnovitost mladina: 1060 (1030 stoceno). Barva: 9,28. Ibu: 33,43. LItru hotoveho piva: 16l. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (10-12*C) Kvasnice stav: 1x. Chmel:…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 15,3l. Stupnovitost mladina: 1046 (1020 stoceno). Barva: 8,54. Ibu: 35,38. LItru hotoveho piva: 37 piv. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (7-10*C), Kvasnice stav: 2x. Chmel: ZPC 3,78% 82g 90 min. DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Carared 300g Plzen 4700g 52* 15 min R1 – 62* 20 min R1 – 72*…
Uvareno litru: 21 l. Chmel: Cluster 7,3% USA 100g Datum stoceni: 2018-10-23
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.