ALE?(IPA) – aktualizace
Hustota sobota 1030, DH
Hustota nedele 1020 (18.12.2016,19:00)
Hustota pondeli
Hustota sobota 1030, DH
Hustota nedele 1020 (18.12.2016,19:00)
Hustota pondeli
Pri stoceni jsem nalil do piva mladinu, a 3 lzice hroznoveho cukru, a jedna sklena po tydnu bouchla (:no:) . Nasyceni piva uz bude dobre, pivo peni az moc a jsou z nich jeste bomby 🙂 . Horkost: 150 IBU. Alkohol: 5.25%, 12,39 °P. Barva: 15 EBC. DH: 100g Bramling Cross – 50g do kazde…
Mam volny patek, tak proc neuvarit pivo:). S Honzou jsem i predelavali mrazak na lednicku. Trosku jsem se preklepl a nastavil na termostatu teplotni kalibraci +10C. Pak jsem se divil proc sct ukazuje jinou teplotu nez pivni teplomer. 🙁 V nedeli bych mohl zkusit uvarit lezak. V mrazaku je dost mista, tak mi nebude vadit,…
Silvestr se pomalu blizi. Mam porad vice nez 100 lahvi od Bernarda a do konce roku, zbyva jenom mesic a 5 dnu. Po tydnu je uz docela pivo pitelne. A mesic na lezeni bude stacit (musi:)). Posledni IPA se dost povedla a tak jsem chtel zkusit uvarit neco mene nachmeleneho (pouzil jsem 80g misto 100g).
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
IBU: 56. Barva piva: 19 (23l). Recept: Pocitano pro 25l mladiny. 75% (ted uz vim ze je to chybny vypocet) a je potreba dat vice sladu nebo mene vyslazovaci vody:) a uvarit tak mene piva. Pale ale 2000g, Plzen 3530g, Karamel 1300g Columbus 16% 40g 60min. DH Nugget 9,3% 100g 2 dny. 51° 10min, 64°…
Vystirka: 24 l. Stupnovitost maldina: 1060 (1020 stoceno). Vyslazovani: 7 l. Barva: 13,77. Ibu: 62,64. LItru hotoveho piva: 16 l. Kvaseno: WL004 (21*C), Kvasnice stav: 6x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny po DH, 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 56g 60 min. DH: Comet 150 g 2 dny. Slad: Pale 4 Kg.. Plzen…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.