ALE?(IPA) – aktualizace
Hustota sobota 1030, DH
Hustota nedele 1020 (18.12.2016,19:00)
Hustota pondeli
Hustota sobota 1030, DH
Hustota nedele 1020 (18.12.2016,19:00)
Hustota pondeli
Pri stoceni jsem nalil do piva mladinu, a 3 lzice hroznoveho cukru, a jedna sklena po tydnu bouchla (:no:) . Nasyceni piva uz bude dobre, pivo peni az moc a jsou z nich jeste bomby 🙂 . Horkost: 150 IBU. Alkohol: 5.25%, 12,39 °P. Barva: 15 EBC. DH: 100g Bramling Cross – 50g do kazde…
Mam volny patek, tak proc neuvarit pivo:). S Honzou jsem i predelavali mrazak na lednicku. Trosku jsem se preklepl a nastavil na termostatu teplotni kalibraci +10C. Pak jsem se divil proc sct ukazuje jinou teplotu nez pivni teplomer. 🙁 V nedeli bych mohl zkusit uvarit lezak. V mrazaku je dost mista, tak mi nebude vadit,…
Konecne jsem se dokopal, a koupil irsky mech. Posledni varku jsem sice pred stocenim na dva dny schladil na 3°C, aby kaly klesly. Ale asi to na cirosti moc nepomohlo (pri staceni bylo pivo docela kalne, kalne mi ale nevadi, aspon vim co piju:-D). Zatim neprobehl zadny test piva. Neveril bych, ze neco jako mech…
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Konecne prvni pivo v kyvete. Pivo jsem stocil za 30 minut. Super. Doufam, ze pivo bude uz o neco cirejsi nez minule. Nechal jsem dva dny kvasnou nadobu v lednicce. Jeste je velka rezerva:). Kvaseno od 2017-07-15. Od pretoceno da jine kvasne nadoby a DH 2017-07-19. A od 2017-07-23 pivo stoceno a lezi v lednicce. Zachranil…
IBU: 56. Barva piva: 19 (23l). Recept: Pocitano pro 25l mladiny. 75% (ted uz vim ze je to chybny vypocet) a je potreba dat vice sladu nebo mene vyslazovaci vody:) a uvarit tak mene piva. Pale ale 2000g, Plzen 3530g, Karamel 1300g Columbus 16% 40g 60min. DH Nugget 9,3% 100g 2 dny. 51° 10min, 64°…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.