Novy hrnec
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Mam volny patek, tak proc neuvarit pivo:). S Honzou jsem i predelavali mrazak na lednicku. Trosku jsem se preklepl a nastavil na termostatu teplotni kalibraci +10C. Pak jsem se divil proc sct ukazuje jinou teplotu nez pivni teplomer. 🙁 V nedeli bych mohl zkusit uvarit lezak. V mrazaku je dost mista, tak mi nebude vadit,…
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
Visne (mrazene z Alberta) jsem 25minut povaril a pak pres sitko precedil jenom vodu, ktera sla do nadoby. Kdyz je malo piva tak je barva fajn:). Takovou barvu, bych si dokazal predstavit i u red ale:-D. Uvidime jak bude chutnat. Snad se moc neprojevi trpkost v chuti. Mam 24 novych lahvi:). Recept: 4 Kg mrazenych…
IBU: 58. Barva piva: 43. Recept: 52° – 15min, 64° – 90min, 78° – 15min, Chmel Galena 50g 60min, DH Kazbek 100g 3 dny. Kazbek je vyborny chmel na DH. 20l vystirka, vyslazovani 10l. Sladina 25l, mladina 21l. 19,5L hotoveho piva. Hustota mladiny 1060 stocit pri 1020. Kvasnice M31 recyklad. Slad: 65% Barvici 0,13 3,50…
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Hrnec je uz doma 🙂 😀