Novy hrnec
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Hustota v utery. Konecne stoceno i do PET lahvi. 🙂 (do vlaku). Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6.56%%, 14.74 °P. Barva: 12 EBC. Slad: Plzeňský slad 10,5Kg , Melanodini 1,5Kg . Chmel: 40g Galena, 47g Willmete. Kvasnice: SAFBREW WB-06.
Horkost: 26,8 IBU. Alkohol: 3,94%, 9,9 °P. Barva: 13,5 EBC. (20l) Slad: Plzensky 3,04 51,68 Karapils 0,46 12,88 Carared 0,50 14,00 Psenicny 0,20 4,60 Chmel: Columbus 14,9% 7,00 6,23 Summit 16,9% 10,00 8,90 Amarillo 17,00 27,37 Cascade 6,7% 40,00 42,40 Kvasnice: Recyklad kvasnic US-05 2
Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 . Recept: Slad: 10,5 Plzensky 1,5 Kg Melanoidni Chmel: 164g Columbus (14,9%) USA 100g Galena (12,2%) US 38°C 10 minut. 67°C – 80 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut. Vyslazování: 30l Chmel: 60 minut 40g Galena. 15 minut před koncem…
Uz nekolik mesicu jsem neuvaril pivo, ktere je hodne horke, a ktere mi bude konecne chutnat:). 200 IBU by mohlo stacit:). A kdyz dosel ten Columbus, tak proc ne:). Posledni pivo varene v roce 2017 bude hodne horke, hodne nachmelene (nikdy jsem nepouzil dva baliky chmele:)) a zkusim i trisky co mi lezi v lednicce…
Visne (mrazene z Alberta) jsem 25minut povaril a pak pres sitko precedil jenom vodu, ktera sla do nadoby. Kdyz je malo piva tak je barva fajn:). Takovou barvu, bych si dokazal predstavit i u red ale:-D. Uvidime jak bude chutnat. Snad se moc neprojevi trpkost v chuti. Mam 24 novych lahvi:). Recept: 4 Kg mrazenych…
20.12.2016 odeslana prihlaska do Cechu domacich pivovarniku. Skoda ze nabor novych clenu bude az po 2017. Prihlasky byly uzavreny v sobotu:(.
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Hrnec je uz doma 🙂 😀