Novy hrnec
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Pomalu se blizi Vanoce a aby se pivo nasytilo-ulezelo tak jsem udelal prvni test uz v zari. Puvodne jsem chtel, ze pivo bude jenom testovaci, abych mohl jeste chut upravit nebo doladit recept. Ale velke kyvety budou az kolem Vanoc :(. Doufam, ze nebude malo horke a vynikne chut skorice a badyanu. Vcera jsme byli…
Visne (mrazene z Alberta) jsem 25minut povaril a pak pres sitko precedil jenom vodu, ktera sla do nadoby. Kdyz je malo piva tak je barva fajn:). Takovou barvu, bych si dokazal predstavit i u red ale:-D. Uvidime jak bude chutnat. Snad se moc neprojevi trpkost v chuti. Mam 24 novych lahvi:). Recept: 4 Kg mrazenych…
Prvni test michadla Brauhardware pro 50l hrnec.
IBU: 205. Barva piva: 13,29. Recept: Pocitano pro 25l mladiny 17°. Plzen 2160g, Paleale 5500g, Melanodini 500g. Columbus 16% 140g 90min. Vystirka 26l, vyslazovani 10 Hustota mladiny 1070. Kvasnice MANGROVE JACK´S BELGIAN TRIPEL M31 kvaseno pri 19°C – kvaseni 2 dny (1020) 1 den CC a pretoceni do jine nadoby pridat 200g Cascade CZ +…
Pres svatky jsem chtel uvarit vanocni pivo, ktere bych varil na Stedry den, ale casove by mi to nevyslo:). Musel bych cele vareni stihnout do 11 hodin, a vztavat kolem 3 hodin:-D. To bych asi nedal:-D. Polotmavych piv jsem za cely rok uvaril docela malo, vetsinou jsem varil svetle. Nekolikrat do roka jsem uvaril i…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Hrnec je uz doma 🙂 😀