Novy hrnec
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Horkost: 60 IBU. Alkohol: 4,2%, 12,8 °P. Barva: 15 EBC. Slad: Plzeňský slad 4,1Kg , Melanodini 1,03Kg. Chmel: Columbus 14,9% 35g , Summit 72g , 30g Amarillo 15g . Kvasnice: M15 Empire Ale Mangrove Jack’s 0Kc-> znovu pouzite.
Pres svatky jsem chtel uvarit vanocni pivo, ktere bych varil na Stedry den, ale casove by mi to nevyslo:). Musel bych cele vareni stihnout do 11 hodin, a vztavat kolem 3 hodin:-D. To bych asi nedal:-D. Polotmavych piv jsem za cely rok uvaril docela malo, vetsinou jsem varil svetle. Nekolikrat do roka jsem uvaril i…
Uz jsem konecnce zjistil, jak udelat Red Ale (Od Honzy z Pivarky). Zkousel jsem i pridat vyvar z kila repy rovnou do chmelovaru, ale to nemelo zadny efekt. Druhy den jsem se docetl, ze teplota nici krasne cervenou barvu repy. To uz bylo ale pozde. V Pivarce bylo napsane, ze se ma repa nastrouhat a…
Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 . Recept: Slad: 10,5 Plzensky 1,5 Kg Melanoidni Chmel: 164g Columbus (14,9%) USA 100g Galena (12,2%) US 38°C 10 minut. 67°C – 80 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut. Vyslazování: 30l Chmel: 60 minut 40g Galena. 15 minut před koncem…
Visne (mrazene z Alberta) jsem 25minut povaril a pak pres sitko precedil jenom vodu, ktera sla do nadoby. Kdyz je malo piva tak je barva fajn:). Takovou barvu, bych si dokazal predstavit i u red ale:-D. Uvidime jak bude chutnat. Snad se moc neprojevi trpkost v chuti. Mam 24 novych lahvi:). Recept: 4 Kg mrazenych…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Hrnec je uz doma 🙂 😀