Novy hrnec
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
Horkost: 26,8 IBU. Alkohol: 3,94%, 9,9 °P. Barva: 13,5 EBC. (20l) Slad: Plzensky 3,04 51,68 Karapils 0,46 12,88 Carared 0,50 14,00 Psenicny 0,20 4,60 Chmel: Columbus 14,9% 7,00 6,23 Summit 16,9% 10,00 8,90 Amarillo 17,00 27,37 Cascade 6,7% 40,00 42,40 Kvasnice: Recyklad kvasnic US-05 2
IBU: 58. Barva piva: 43. Recept: 52° – 15min, 64° – 90min, 78° – 15min, Chmel Galena 50g 60min, DH Kazbek 100g 3 dny. Kazbek je vyborny chmel na DH. 20l vystirka, vyslazovani 10l. Sladina 25l, mladina 21l. 19,5L hotoveho piva. Hustota mladiny 1060 stocit pri 1020. Kvasnice M31 recyklad. Slad: 65% Barvici 0,13 3,50…
Horkost: 44,8 IBU. Alkohol: 6,3 %, 14,27 °P. Barva: 13 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.64 44.88 mnichov 3.00 75.00 Chmel: Columbus 14,9% 23.00 20.47 Summit 16,9% 30.00 26.70 Harmonie 7,28% 15.00 7.20 Kvasnice: US-05 pouzite 4x. 38°C – 10 min 68°C – 90 min 78°C – 10 min
Uz jsem konecnce zjistil, jak udelat Red Ale (Od Honzy z Pivarky). Zkousel jsem i pridat vyvar z kila repy rovnou do chmelovaru, ale to nemelo zadny efekt. Druhy den jsem se docetl, ze teplota nici krasne cervenou barvu repy. To uz bylo ale pozde. V Pivarce bylo napsane, ze se ma repa nastrouhat a…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Hrnec je uz doma 🙂 😀