Pivni info
Na webu pivniho infa, se uz zobrazuje barva piva:).
Na webu pivniho infa, se uz zobrazuje barva piva:).
Od Aliho konecne po mesici dosel vycepni kohout a narazece. Redukce na pleni PET. (na Bahniku stoji o 200 Kc vice, humus). Hadice je 9,5mm. Spatne je, ze jsem koupil i narazec s vroubkovanim, ktery mi nesedne na 8mm hadicku. Co uz. Priste budu chytrejsi. Ted uz vim, ze mam mit narazec, ktery ma zavit F7/16x8mm…
Nevim co se melo uvarit, ale hustota po chmelovaru byla 1060 🙂 . Recept: Slad: 10,5 Plzensky 1,5 Kg Melanoidni Chmel: 164g Columbus (14,9%) USA 100g Galena (12,2%) US 38°C 10 minut. 67°C – 80 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 15 minut. Vyslazování: 30l Chmel: 60 minut 40g Galena. 15 minut před koncem…
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Mel jsem chybu v tabulce, podle ktere jsem pocital slad a vodu. Tak jsem celou dobu varil silnejsi piva nez jsem chtel:-D. Daval jsem mene vody na vystirku a vyslazovani. 🙁 Pocital jsem to pro 13 pivo. Ale bylo malo vody tak jsem uvaril 16,6 (1068). IBU: 40. Barva piva: 7,5. Recept: 4800g PaleAle 1160g…
Horkost: 44,8 IBU. Alkohol: 6,3 %, 14,27 °P. Barva: 13 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.64 44.88 mnichov 3.00 75.00 Chmel: Columbus 14,9% 23.00 20.47 Summit 16,9% 30.00 26.70 Harmonie 7,28% 15.00 7.20 Kvasnice: US-05 pouzite 4x. 38°C – 10 min 68°C – 90 min 78°C – 10 min
Konecne prvni pivo v kyvete. Pivo jsem stocil za 30 minut. Super. Doufam, ze pivo bude uz o neco cirejsi nez minule. Nechal jsem dva dny kvasnou nadobu v lednicce. Jeste je velka rezerva:). Kvaseno od 2017-07-15. Od pretoceno da jine kvasne nadoby a DH 2017-07-19. A od 2017-07-23 pivo stoceno a lezi v lednicce. Zachranil…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.