English ALE
Uvareno litru: 21 l.
Chmel: Cluster 7,3% USA 100g
Datum stoceni: 2018-10-23
Pokus o cokoladove 15° pivo. Recept: Slad: 2.8 Kg Pale Ale 1 Kg Cokoladova psenice 3.2 Kg Plzensky Chmel: 60minut 12.2% 60g Galena 5minut 6.8% 30g Amarillo 52°C – 20 minut. 62°C – 30 minut. 72°C – 5 minut. nahřát na odrmutovací teplotu 78°C – 10 minut. (Vystirka do 38° 10minut 15l, vyslazovani 80° 15l)…
White labs spodni kvsnice mam v lednicce uz asi pul roku. Pred dvema mesici skoncila zaruka:-D. A proc neuvarit neco spodne. 11 nevysla, doufam ze vyjde priste. Vystirka: 20l. Vyslazovani: 6l Stupnovitost mladina: 1060 (1030 stoceno). Barva: 9,28. Ibu: 33,43. LItru hotoveho piva: 16l. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (10-12*C) Kvasnice stav: 1x. Chmel:…
Vystirka: 23l. (mohlo byt max 20l) Vyslazovani: 15l. Stupnovitost mladina: 1046 (1010 stoceno). Barva: 6,71. Ibu: 53.85. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 5x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich Chmel: Summit 14,7% 35g 80 min DH: Ibisek 180g 2 dny. CC 2 dny Slad: Carared 1000…
Vystirka: 22l. Vyslazovani: 14,5l. Stupnovitost mladina: 1060 (1020 stoceno). Barva: 81,74. Ibu: . LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (18*C), Kvasnice stav: 4x, kvaseno 2 dny. CC 2 dny, 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 62g 80 min + 450g zazvor 15minut (mohlo byt klidne i 30minut).DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Barvici…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost maldina: 1054 (1024 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (5-7*C). Kvasnice stav: 5x, kvaseno 8 dnu, CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 35g 70 min. Slad: Karamel1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* – 20 min. 52* – 20 min. R1:62* –…
Vystirka: 24l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost mladina: 1038 (1010 stoceno). Barva: 7,36. Ibu: 30. LItru hotoveho piva: 44 piv (0,5 kvasnice). Kvaseno: WLP004 (19-21*C), Kvasnice stav: 3x. Chmel: Summit 14,7% 25g 60 min. DH: Motueka 100g 3 dny. CC 2 dny po chmelu, CC 1 den po kvasnicich. Slad: Plzen 5600g 52* 15 min 63* 90…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.