English ALE
Uvareno litru: 21 l.
Chmel: Cluster 7,3% USA 100g
Datum stoceni: 2018-10-23
Uz jsem konecnce zjistil, jak udelat Red Ale (Od Honzy z Pivarky). Zkousel jsem i pridat vyvar z kila repy rovnou do chmelovaru, ale to nemelo zadny efekt. Druhy den jsem se docetl, ze teplota nici krasne cervenou barvu repy. To uz bylo ale pozde. V Pivarce bylo napsane, ze se ma repa nastrouhat a…
Kysele jsem pil pred rokem v pivovaru Clock a ted pred tydnem na pivnich slavnostech s Nachmelenou Opici, ale pivo nebylo od Opice:(. Spatne je, ze prijdu o cast kvasnic:(. Kdyby chtel nekdo zkusit akvarijni topitko s 50W napriklad toto z Aliku 50W topitko nekupovat, ikdyz je topitko nastavene na maximalni teplotu 36*C. Tak teplota…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 15,3l. Stupnovitost mladina: 1046 (1020 stoceno). Barva: 8,54. Ibu: 35,38. LItru hotoveho piva: 37 piv. Kvaseno: WLP802 Czech Budejovice Lager Yest (7-10*C), Kvasnice stav: 2x. Chmel: ZPC 3,78% 82g 90 min. DH: Kazbek 150g 3 dny. Slad: Carared 300g Plzen 4700g 52* 15 min R1 – 62* 20 min R1 – 72*…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 17l. Stupnovitost maldina: 1054 (1024 stoceno). Barva: 25,48. Ibu: 46,55. LItru hotoveho piva: 22 l. Kvaseno: WL004 (5-7*C). Kvasnice stav: 5x, kvaseno 8 dnu, CC 1 den po kvasnicich. Chmel: Summit 14,7% 35g 70 min. Slad: Karamel1000 1 Kg. Plzen 5 Kg. 38* – 20 min. 52* – 20 min. R1:62* –…
Vystirka: 20l. Vyslazovani: 18,5 l. Stupnovitost maldina: 1050 (1020 stoceno ??). Barva: 8,36. Ibu: 48,68. LItru hotoveho piva: 22,5 l. Kvaseno: WL802 Budvar (9-13 *C, Kvasnice stav: 3x, kvaseno 3 dny. CC 1 den kvasnice. Chmel: ZPC 3,78% 117g 90 min. Slad: Psenice 3 Kg. Plzen 3 Kg. Carared1000 100g. 52* 15 min. R1:62* –…
Mesic a pul jsem neuvaril ani litr piva. A lednicka se pomalu, ale jiste vyprazdnuje:(. Prazdnych lahvi je uz vice nez 60 kusu a nez pivo dozraje, bude konec srpna nebo pulka zari. Suroviny pro vyrobu mam. Pred 14 dny jsem byl ve sladovne v Zahlinicich pro plzen a chmele mam jeste od unora velkou…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.