Red Ginger Ale 14 – stoceno 14/39
Horkost: 32 IBU.
Alkohol: 6,3%, 14,27 °P.
Barva: 7,4 EBC. (25l) pred zabarvenim repou
Slad:
Plzensky | 5.65 | 96.05 |
Chmel:
Summit 16,9% | 21.00 | 18.69 |
Kvasnice:
Recyklace kvasnic | 6x |
Pres svatky jsem chtel uvarit vanocni pivo, ktere bych varil na Stedry den, ale casove by mi to nevyslo:). Musel bych cele vareni stihnout do 11 hodin, a vztavat kolem 3 hodin:-D. To bych asi nedal:-D. Polotmavych piv jsem za cely rok uvaril docela malo, vetsinou jsem varil svetle. Nekolikrat do roka jsem uvaril i…
Dalsi ovocne pivo na svete:). V lednicce jsem mel uz asi pul roku schovane maliny. Puvodne jsem chtel v lete udelat malinovou IPU, ale nebyl pres rok cas:-D. Pocitano pro 14* 24l. Slad: Mnichov 6 000g Chmel: Columbus 16% 35g 60minut. Hustota mladiny: 1050. Hustota po kvaseni: 1010. Kvaseno pri 20*C (2dny). Kvasnice: WLP 001….
Docela dlouho jsem neuvaril pivo, ktere by bylo slabsi nez 13° (dva mesice:)). Konec roku se pomalu blizi a prazdnych lahvi je porad dostatek. A mohl bych uz vyzkouset zase jine kvasnice, treba zase 🙂 M15. Uz se docela tesim na vetsi kyvety, tahat na vetsi akci jenom lahve nebo male kyvety je nic moc….
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 7,35 %, 16,1 °P. Barva: 44 EBC. (25l). Slad: Plzensky 6.44 109.48 Barvici 0.30 8.40 Chmel: Summit 16,9% 20.00 17.80 Kvasnice: US-05 pouzite 5x. 38C 10min 62C 60min 78C 15min Chmel: Summit 16,9% 60min 15min chladic+mech
Dnes se hustota dostala na 1010. Stocil jsem 39 lahvi + 3 s kalem. Doufam, ze tato varka bude bez velkeho mnozstvi kvasnic a chmele v lahvi. Deka je uz ridka, uz se blizi cas stoceni (pondeli). Horkost: 167 IBU. Alkohol: 6,56%, 14.74 °P. Barva: 12 EBC Slad: plzensky slad 6x17Kc, Caraamber 1×36 (0,5) Chmel:…
Dalsi varka stocena v lahvich. Myslel jsem si, ze budu uz vsechno piva davat do kyvety, ale musel bych mit aspon 10malych kyvet:-D. Lahve vychazi porad cenove lepe, ikdyz se spatne cisti:(.Zapomenul jsem pred DH stocit do jine nadoby, a mam zasrane kvasnice:(, skoda. Snad se je jeste podari proplachnout. Zkousel jsem jeste kvasit ve…
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.