Red Ginger Ale 14 – stoceno 14/39
Horkost: 32 IBU.
Alkohol: 6,3%, 14,27 °P.
Barva: 7,4 EBC. (25l) pred zabarvenim repou
Slad:
Plzensky | 5.65 | 96.05 |
Chmel:
Summit 16,9% | 21.00 | 18.69 |
Kvasnice:
Recyklace kvasnic | 6x |
Konečně jsem použil šrotovník 🙂 (:rofl:) . Měl jsem v plánu uvařit RedAle, tak at barva je do ruda. Ať je hořké a voňavé. Ale asi se stala někde chyba:(. Barva je jiná, než jsem chtěl. Měl jsem možná použít jiné slady, ale mám už od října našrotované baličky po 0,5-1Kg. Tak je chci už…
Dalsi ovocne pivo na svete:). V lednicce jsem mel uz asi pul roku schovane maliny. Puvodne jsem chtel v lete udelat malinovou IPU, ale nebyl pres rok cas:-D. Pocitano pro 14* 24l. Slad: Mnichov 6 000g Chmel: Columbus 16% 35g 60minut. Hustota mladiny: 1050. Hustota po kvaseni: 1010. Kvaseno pri 20*C (2dny). Kvasnice: WLP 001….
Dalsi pokus o uvareni cerveneho-nacervenaleho piva. Pouzil jsem uz nemecky slad Carared od Weyermann®. Doufam, ze se barva trosku jeste zlepsi. Pri vyslazovani byla sladina docela cervena. Zacal jsem varit pozdeji nez obvykle (az v sest:(). Zakvasil jsem az po 23 hodine. Uz byt o fakt chtelo chladic:). Chladil jsem dve hodky v hrnci venku,…
Uz nekolik mesicu jsem neuvaril pivo, ktere je hodne horke, a ktere mi bude konecne chutnat:). 200 IBU by mohlo stacit:). A kdyz dosel ten Columbus, tak proc ne:). Posledni pivo varene v roce 2017 bude hodne horke, hodne nachmelene (nikdy jsem nepouzil dva baliky chmele:)) a zkusim i trisky co mi lezi v lednicce…
Horkost: 30 IBU. Alkohol: 6,56 %, 14,74 °P. Barva: 20 EBC. (25l). Slad: Plzensky 2.05 34.85 Melanoidni 0.98 27.44 Carared 0.50 14.00 Mnichov 3.00 75.00 Chmel: Summit 16,9% 11.00 9.79 Columbus 14,9% 11.00 9.79 Kvasnice: US-O5 pouzite 7x. Na kvasnicich slo uz videt, ze jsou unavene a kvasi pomaleji. 600g medu pri 1020.
Bude novy hrnec:).O 20l vetsi.Ze 30 -> 50:).
Pokračováním v prohlížení této internetové stránky nebo kliknutím na tlačítko "Souhlasím", souhlasíte s použitím souborů cookies. Více informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.